Sabtu, 24 Maret 2012

TOEFL EXERCISE (Skill 1-3) English Business 2


1.       Nobody know when the process of glass-making was invented.
Answer : A. Know
(Nobody is the subject “singular subject” and the subject must followed by the singular verb. And the singular verb is used s/es. So the verb know must transformed to “knows”)

The Correct Sentence :
Nobody knows when the process of glass-making was invented.

2.       The languages of the world presents a vast array of structural similarties and differences.
Answer : A. Presents
(The languages is the subject “Plural Subject” and the verb of Plural is  “-s/es”. So the verb presents doesn’t need s/es.)

The Correct Sentence :
The languages of the world present a vast array of structural similarties and differences.

3.       The rise multinationals have resulted in a great deal of legal ambiguity because multinationals can operate in so many jurisdictions.
Answer : A. Have
(The rise multinationals can be transformed into a subject “it”. “it” is a plural subject followed by has,does, etc.)

The Correct Sentence :
The rise multinationals has resulted in a great deal of legal ambiguity because multinationals can operate in so many jurisdictions.

4.       All of the east-west interstate highways in the United States has even numbers, while north-
south interstate highways are odd-numbered.                                 
Answer : A. Has
(All of the east-west interstate highways is a plural subject.  Plural Subject must followed by the verb used have.)

The Correct Sentence :
All of the east-west interstate highways in the United States have  even numbers, while north-south interstate highways are odd-numbered.

5.       When a massive star in the large Magellanic Cloud exploded in 1987, a wave of neutrinos
were detected on Earth.
Answer : C. Were
(a wave of neutrinos  is a “singular subject”. And the singular subject must followed by the verb “was”.)

The Correct Sentence :
When a massive star in the large Magellanic Cloud exploded in 1987, a wave of neutrinos was detected on Earth.

6.       Every open space in the targeted area that has grass and a few bushes are occupied by the
write-crowned sparrow.
Answer : C. Are
(Every open space is a singular subject. So the verb “are” must changed to be “is”)  

The Correct Sentence :
Every open space in the targeted area that has grass and a few bushes is occupied by the write-crowned sparrow.

7.       Krakatoa is remembered as the volcano that put so much ash into the air that sunsets
around the world was affected for two years afterward.
Answer : B. Put
(Krakatoa is a singular subject. So the verb “put” must +s/es → “puts”)

The Correct Answer :
Krakatoa is remembered as the volcano that puts so much ash into the air that sunsets around the world was affected for two years afterward.

8.       The term  “Yankee” was originally a nickname for people from New England, but now
anyone from the United States are reffered to as a Yankee.                                                       
Answer : B. Are
(The Subject is “anyone” and it’s a singular subject. So the verb “are” must changed to be “is”)

The Correct Answer :
The term “Yankee” was originally a nickname for people from New England, but now anyone from the United States is reffered to as a Yankee.

9.       A network of small arteries, mostly sandwiched between the skin and the underlying
muscles, supply blood to the face and scalp.
Answer : C. Supply         
(a network is a singular subject. So the verb “supply” must followed by +s/es →             Supplies”)

The Correct Answer :
A network of small arteries, mostly sandwiched between the skin and the underlying muscles, supplies blood to the face and scalp.

10.   Mesquite is a small tree in the Southwest who can withstand the severest drought.
Answer : C. Who
(“who” is pronoun used to refer to people. in the sentence referred to tree”. So “who” must changed to “that” or "which")

The Correct Answer:
Mesquite is a small tree in the Southwest that can withstand the severest drought.
                                                        OR
Mesquite is a small tree in the Southwest which can withstand the severest drought.





2 komentar:

welcome to my blog ^.^ mengatakan...

kawan, karena kita sudah mulai memasuki mata kuliah softskill akan lebih baik jika blog ini disisipkan link Universitas Gunadarma yaitu www.gunadarma.ac.id yang merupakan identitas kita sebagai mahasiswa di Universitas Gunadarma juga sebagai salah satu kriteria penilaian mata kuliah soft skill.. terima kasih :)

sara mengatakan...

Nice post about TOEFL EXERCISE it is very useful for students

Poskan Komentar